Avoimet työpaikat: liikunnanohjaaja/liikuntaneuvoja

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy hakee LIIKUNNANOHJAAJAA / LIIKUNTANEUVOJAA ajalle 1.8.2023-31.5.2024.

Hämeenlinnassa käynnistettiin talvella 2022-2023 liikuntaneuvontapalvelu yhteistyössä terveyspalveluiden kanssa. Liikuntaneuvontapalvelun tarve on voimakkaasti kasvava ja haemmekin nyt joukkoomme liikunnanohjaajaa, jonka yhtenä tehtävänä on liikuntaneuvonnan kehittäminen ja toteuttaminen yhdessä liikuntasuunnittelijan kanssa. Tehtäviin kuuluvat lisäksi Hämeenlinnan kaupungille tuotettavat liikuntaryhmät aina ikäihmisten kehonhuollosta eri ikäryhmien soveltavan liikunnan ryhmiin sekä alakouluikäisille suunnatut pienryhmien erityisuimakoulut.

Arvostamme erityisesti liikunnanohjaajan (AMK tai ammattitutkinto) tai liikuntaneuvojan tutkintoa, mutta myös muu soveltuva koulutus yhdessä työkokemuksen kanssa ovat hyvä perusta työtehtävässä onnistumiselle. Valitulta henkilöltä edellytetään vähintään vuoden työkokemusta liikunnanohjaajana, hyviä sosiaalisia taitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja organisointikykyä. Työskentely soveltavan liikunnan ryhmien tai liikuntaneuvonnan parissa katsotaan eduksi.

Tehtävä on määräaikainen 1.8.2023-31.5.2024. Tehtävät sijoittuvat pääasiassa Hämeenlinnan kantakaupungin alueelle ja tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Työaika 38.25 h/vko. Palkkaus määräytyy Avainta ry:n työehtosopimuksen (AVAINTES) mukaisesti. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun henkilön on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan sekä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ennen koeajan päättymistä. Työ alkaa 1.8.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset sähköisesti 20.6.2023 klo 16.00 mennessä sarianna.rantanen@liikuntahallit.fi . Lisätietoja: johtava liikunnanohjaaja Sarianna Rantanen, p. 050 572 9662.

Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy on Hämeenlinnan kaupungin omistama osakeyhtiö, joka ylläpitää kaupungin liikuntakiinteistöjä sekä tuottaa kaupungin tarjoamat liikunnanohjauspalvelut. Lisätietoja Hämeenlinnan Liikuntahalleista www.liikuntahallit.fi ja Hämeenlinnasta www.hameenlinna.fi.