Elenia Areenasta Loimua Areena

Lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen edelläkävijä Loimua Oy tuottaa kaukolämpöä ja myy sekä jakelee kaukolämpöä ja maakaasua. Yritys toimi aiemmin Elenia-konsernin tytäryhtiönä, Elenia Lämpö Oy:nä. Elenia myi kesällä 2019 kaukolämpöliiketoimintansa, ja uusi yritys jatkaa toimintaansa tammikuussa 2020 nimellä Loimua Oy. Nimenmuutoksen myötä myös Hämeenlinnan Elenia Areena vaihtaa nimensä Loimua Areenaksi.

Elenia Areena on nyt Loimua Areena

Yritys on toiminut Hämeenlinnan tärkeän sisäpalloiluhallin nimisponsorina sen valmistumisesta vuonna 2014 lähtien. Yhtiön yrityskaupan seurauksena halli saa uuden nimen: Loimua Areena. Loimua tuottaa halliin myös lämmityksen.
– Meille Loimuassa on äärimmäisen tärkeää tukea paikallista toimintaa ja erityisesti niin lasten, nuorten kuin ammattilaisten urheilu on meille sydämen teema. Loimua Areena on yksi tavoistamme mahdollistaa ja edesauttaa yhteiskuntamme hyvinvointia. Tuomme
ympäristöystävällistä lämpöä niin koteihin kuin pelikentille, sanoo Loimua Oy:n toimitusjohtaja Matti Tynjälä.
Loimua Areenan katsojakapasiteetti on jopa 2 600 henkilöä ja tapahtumissa yleisökapasiteetti on jopa 3 000 henkeä. Loimua Areenan pääasialliset käyttäjät ovat salibandyjoukkue Steelers ja lentopallojoukkue Hämeenlinnan Lentopallokerho. Siellä toteutetaan myös lukuisia konsertteja ja messutapahtumia. Loimua Areenan omistaa Hämeenlinnan kaupungin Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy.

Loimu Areenan uudet valomainokset nousevat perjantaina 10.1.2020. Areenan nimi muuttuu Liikuntahallien internet-sivuilla ja tietojärjestelmissä kuluvan viikon aikana.