Kesän 2021 urheilukenttien harjoitusvuorot Hämeenlinnan Urheilupuistossa

Tulevan kesän 2021 kenttävuoroissa käytetään pohjana viime kesän vakiovuoroja.

Vakiovuorot on siirretty Timmi-järjestelmässä Hämeenlinnan urheilupuistoon seuraaville aikaväleille:

 • Luonnonnurmelle sekä pesäpallotekonurmelle aikavälille 17.5. – 3.10.2021
 • Jalkapallotekonurmelle 17.5. – 7.11.2021

Ohjeet vakiokäyttäjille:

 1. Käykää tarkistamassa jaetut vuorot omalta osaltanne ja ilmoittakaa sähköpostilla osoitteeseen pertti.sopenpera@liikuntahallit.fi 14.2. mennessä mitkä vuorot otatte käyttöön ja mistä luovutte.
 2. Merkitsemme vuorot teille sitä mukaan, kun niistä ilmoitatte – samoin vapautamme ne vuorot joille teillä ei ole käyttöä. Kun vuoro on merkitty teille, niin pystytte tämän jälkeen hallitsemaan vuoroa Timmin –oman asioinnin kautta ja voitte mm. perua yksittäisiä vuoroja.
 3. VUORON LYHENNYS: Jos haluatte lyhentää vuoroa kellonajallisesti niin ilmoittakaa siitä sähköpostilla osoitteeseen pertti.sopenpera@liikuntahallit.fi 14.2. mennessä ja teemme tämän samalla, kun merkitsemme vuoron teille.
 4. KOKONAAN UUSI VUORO TAI VUORON PIDENNYS: Tehkää kokonaan uusien vuorojen ja olemassa olevien vuorojen pidennyksistä toiveet Timmin sähköisen asioinnin kautta. Nämä hakemukset käsitellään 15. – 16.2.2021.
 5. Kesän kenttävuorot on 16.2.2021 lopullisesti jaettu ja ne näkyvät Timmissä.

Ohjeet uusille käyttäjille:

 1. Tehkää uusien vuorojen hakemukset Timmin sähköisen asioinnin kautta vapaana oleville ajoille. Nämä hakemukset käsitellään 15. – 16.2.2021
 2. Kesän kenttävuorot on 16.2.2021 lopullisesti jaettu ja ne näkyvät Timmissä.

HUOM! Harjoitusvuorojen haku on koko kauden ajan mahdollista kaikille tyhjille ajoille.
Haku suoritetaan Timmin sähköisen asioinnin kautta.

Loppuun muistutus vielä otteluiden varaamisesta

Tärkein viesti: Muistakaa merkitä varaustietoon ”OTTELU” –jos kyseessä on ottelu.

Otteluhakemus tehdään timmin kautta:

 1. Otteluhakemukset tehdään lähtökohtaisesti vapaalle kentälle ja ajalle tai omalle harjoitusvuorolle (ottelun voi pyytää varauksen päälle tökkäämällä samalta päivältä jotakin muuta ajankohtaa ”valkoista” ja muokkaamalla lomakkeella kellonajan kohdalleen.
 2. Täytä lomakkeeseen:
  1. Varaustieto: iskevä tieto vuoron käytöstä ja MAININTA, ETTÄ KYSEESSÄ ON OTTELU / harjoitusottelu tms. ja pelitapa (5v5, 8v8 ja 11v11)
  2. Ajankohta: tarkenna päivämäärä ja kellonaikaväli kohdalleen huomioimalla pelitapahtuman lisäksi kaikki oheistoiminnot kuten alkulämmittely
 3. Kävijämäärä1: lukumäärä kuinka monta alle 20 vuotiasta käyttäjää vuorolla käy
 4. Kävijämäärä2: lukumäärä montako yli 20 vuotiasta käyttäjää vuorolla käy
 5. Lomakkeen yläosassa olevasta ”lisätiedot” välilehdestä löytyy kenttä johon voi kirjoitella vähän enemmänkin lisätietoja. Nyrkkisääntönä: mitä enemmän tietoa sen parempi.

HUOM! muistathan, että samalle päivälle voi tulla montakin pelipyyntöä joten voimme joutua muokkaamaan kenttää ja pelin ajankohtaa. Älkää siis ilmoittako peliaikaa piiriin ennen kuin hakemus on hyväksytty.