Kiinnostaisiko oma jäävuoro ystäväperheiden kesken?

Jääliikuntakeskus Hakiosta on mahdollista varata jäävuoro myös yksityiseen käyttöön. Vaikka suurin osa vuoroista on seuratoiminnan käytössä, voi kaukaloista välillä löytyä vapaita jääaikoja yksityisten henkilöiden varattaviksi. Ajantasainen tieto jäävuoroista löytyy Timmi-tilavarausjärjestelmästä.

Vuoroja haetaan Timmin sähköisen asioinnin kautta. Varaaja rekisteröityy Timmin käyttäjäksi ja voi tämän jälkeen anoa vapaita jääaikoja sähköisen järjestelmän kautta. Ohjeet ja ohjevideot sähköiseen asiointiin löytyvät osoitteesta https://www.liikuntahallit.fi/seuroille/varauskalenteri/.

Yksittäisen jäävuoron pituus on 50 min ja hinta määräytyy käyttäjäryhmän mukaan. Esimerkiksi viikonloppuisin perheiden (aikuisia ja lapsia) jäävuoron hinta on 115,45 euroa ja aikuisten oman höntsävuoron hinta 165,50 euroa. Neljän perheen poppoo pääsee siis halliin omalle vuorolle luistelemaan alle 30 euroa per perhe hintaan!

Jäävuoroissa tapahtuu muutoksia erityisesti ottelutoiminnasta johtuen. Vapaita jääaikoja kannattaa siis etsiä lähipäiviltä tai 1-2 viikon sisältä, jolloin tulevat ottelutapahtumat on ehditty sijoitella paikalleen. Viikonloppuvuorojen varaukset viimeistään perjantaina.

Lisätietoja jäävuoroista ja neuvontaa sähköiseen asiointiin voi pyytää Liikuntahallien asiakaspalvelusta, Kaisa Järvenpää, p. 03 621 5499. Asiakaspalvelu on avoinna ma-pe klo 9-15.