Liikunnanohjauspalveluilla paljon uutta tarjontaa

Liikuntahallien liikunnanohjaajat ovat vastanneet nopeasti muuttuneeseen tilanteeseen ja luoneet paljon uusia ideoita liikuntapalveluiden toteuttamiseen. Vaikka ryhmäliikuntaa ei nyt järjestetäkään ja myös liikuntapaikat ovat suljettuina, voi liikunnallista elämäntapaa ylläpitää monin keinoin. Vinkkejä arkiliikunnan lisäämiseen löytyy osoitteesta www.liikuntahallit.fi/liikuntavinkit.

Liikunnanohjaajat ovat nyt valmiina myös antamaan maksutonta opastusta ja tukea liikuntaan liittyvissä kysymyksissä. Ohjaajilta voit mm. kysyä vinkkejä lähialueesi liikuntamahdollisuuksista tai vaikkapa siitä, minkälainen liikunta sopii juuri sinulle tai läheisellesi. Liikuntaneuvontaa tarjotaan arkisin klo 9.00-15.00 puhelimitse numerossa 03-621 7777. Liikunnanohjaajat ovat tavoitettavissa myös sähköpostitse ja facebookin kautta, yhteystiedot on koottu osoitteeseen https://www.liikuntahallit.fi/toiminta/liikuntaneuvonta/.

Myös #parvekejumppa on käynnistynyt Hämeenlinnassa, kun liikunnanohjaajat ovat lähteneet liikkeelle kotona olevien kaupunkilaisten luo. Ikäihmisten on toivottu pysyttelevän kodeissaan ja niinpä liikunnanohjaajat ovat suunnanneet heidän luokseen. Liikuntahallit yhteistyössä Hämeenlinnan Vanhusten Asuntosäätiön kanssa ovat järjestäneet parvekejumppia, joissa ohjaajat ohjaavat helppoa liikuntaa, jota asukkaat voivat tehdä omilla parvekkeillaan. Katso video tästä.

Liikuntahallit on lähtenyt somessa mukaan myös #nallejahti-haasteeseen, jonka tarkoituksena on innostaa ihmisiä ulkoilemaan kotien ikkunoille asetettujen nallejen bongailun merkeissä. Liikuntahallien omat nallet, Bobo ja Nallu, seikkailevat vaihtuvissa paikoissa. Vinkkejä Bobon ja Nallun löytämiseen saa seuraamalla meitä somessa. Kuulemme mielellämme palautetta nyt käyntiin polkaistuista liikuntapalveluista. Ota rohkeasti yhteyttä ohjaajimme!