Liikuntalukkarin uintivuoro keskeytetään

Liikuntahallit Oy:n järjestämä Liikuntalukkaritoiminta on ollut tänä syksynä erittäin suosittua.
Erityisesti Hämeenlinnan uimahallin keskiviikon ilmainen uinti- & kuntosalivuoro on kerännyt parhaimmillaan yli 100 osallistujaa.
Jo keväällä 2022 meillä oli jonkin verran ongelmia joidenkin osallistujien kanssa ja olemme pyrkineet keskustelemalla muokkaamaan heidän käyttäytymistään siihen suuntaan, että toimintaa voitaisiin jatkaa.
Nyt syyskauden ensimmäiset kerrat ovat osoittaneet, että tilanne ei ole kesätauon myötä parantunut. Joidenkin osallistujien pääasiallinen tarkoitus on sotkea, rikkoa ja häiriköidä mahdollisimman paljon. Uinninvalvojille haistatellaan ja muutenkin huonoon käyttäytymiseen ja hölmöilyyn suorastaan pyritään.

Tästä johtuen olemme päättäneet keskeyttää Liikuntalukkarin uinti- ja kuntosalivuoron (keskiviikkoisin klo 14.00-16.00) Hämeenlinnan uimahallissa 8. – 30.9.2022 väliseksi ajaksi.

Palautamme uinti- ja kuntosalivuoron takaisin ohjelmaan 5.10.2022 alkaen. Osallistujien käyttäytyminen määrittää voidaanko toimintaa jatkaa vai poistuuko uintivuoro Liikuntalukkarista kokonaan.