Liikuntapalveluiden kehittäminen, aikuisväestö

Auta Hämeenlinnan liikuntapalveluiden kehittämisessä – vastaa aikuisväestölle suunnattuun kyselyyn!

Hämeenlinnan liikuntapalvelut on käynnistänyt kaikille avoimen kyselyn, johon toivotaan kaupungin aikuisväestön vastaamista. Vastaava kysely tehdään samanaikaisesti Seinäjoella, Keravalla, Tuusulassa ja Järvenpäässä yhteistyössä kyseisten kuntien liikuntatoimien kanssa. Yhteiskysely mahdollistaa aineistosta saatavat kaupunkien väliset tulosvertailut.

”Meiltä puuttuu ajantasaista tietoa hämeenlinnalaisten liikunta-aktiivisuudesta sekä terveystottumuksista”, sanoo Hämeenlinnan liikuntapäällikkö Päivi Joenmäki. ”Myöskään kaupunkilaisten tyytyväisyyttä nykyisiin liikuntapalveluihin ei ole hetkeen kartoitettu. Parempi ja myös vertailukelpoinen tilannekuva helpottaa palveluiden kehittämistä tulevaisuudessa. Tästä lähtökohdasta toivon hämeenlinnalaisilta aktiivisuutta kyselyyn vastaamisessa”, Joenmäki kannustaa.

Aikuisväestön liikunta- ja terveystottumuskyselyn linkki on  https://link.webropolsurveys.com/S/31B95A5B551AC008. Kysely on suunniteltu nopeasti vastattavaksi. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 10 kpl uimahallin 10 kpl:n sarjakortteja.

Kyselyn vastausaika päättyy 27.10.2019.

Lisätietoja: liikuntapäällikkö Päivi Joenmäki puh. 03 6212382