Rekry: uinninvalvoja Hämeenlinnan uimahalliin

Tehtävässäsi uinninvalvojana vastaat yhdessä työparisi kanssa uimahallin asiakkaiden turvallisuudesta sekä yleisestä järjestyksestä ja siisteydestä. Hämeenlinnan uimahalli edustaa tekniikaltaan uusimpia ja moderneimpia ratkaisuja Suomessa ja tarjoaa monipuoliset vesiliikuntamahdollisuudet laajalle asiakaskunnalle.

Etsimme määräaikaiseen työsuhteeseen 1.9.2021-31.7.2022 palvelualtista ja reippaalla asenteella varustettua uinninvalvojaa, jonka vahvuuksina ovat paineensietokyky ja joustavuus sekä erinomaiset asiakaspalvelutaidot. Uinninvalvojan koulutus ja aiempi työkokemus katsotaan eduksi, tarvittaessa koulutamme sinut tehtävään. Ennen työsuhteen alkamista hakijan on suoritettava hyväksytysti uinninvalvojan testiuinti.

Työaika 38,25h/vko. Palkkaus määräytyy Avainta ry:n työehtosopimuksen (AVAINTES) mukaisesti. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin kahdessa vuorossa ja työtä tehdään säännöllisesti myös viikonloppuisin. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valitun henkilön on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Työ alkaa 1.9.2021. Hakemukset sähköisesti 8.8.2021 kello 12.00 mennessä panu.tavisalo@liikuntahallit.fi. Lisätietoja: johtava liikunnanohjaaja (sij.) Panu Tavisalo, p. 03 621 2451, soittoaika 27.-28.7. klo 10-14.