Sali-, allas- ja jäävuorot 2020-2021 jaettu

Talvikauden 2020-2021 sali-, allasvuorot ja jäävuorot on jaettu 3.8.2020 – 23.5.2021 väliselle ajalle.

Vuorot löytyvät timmistä helpoiten kirjautumalla sisään asiointitunnuksilla
– vasen yläkulma ”varaukset”
– sieltä sieltä kohta ”oma asiointi”

Hyväksytyt varaukset listautuvat hakuosion alle.
Jos teillä on suuri määrä vuoroja, voitte yläosan hakuehdoilla rajata näkymää päivämäärien ja rakennusten avulla.

Tarkastakaa teille myönnetyt vuorot mahdollisimman pian. Mikäli havaitsette vuoroja, joita ette tarvitse, niin ilmoittakaa siitä meille. Pystymme näin perumaan ne pikaisesti ja saamme vuorot uudelleen jakoon.

Hylätyt vuorot:

Kaikille hakemuksille pyrittiin löytämään jokin vaihtoehtoinen paikka. Aina se ei ollut mahdollista, tällöin hakemukset hylättiin. Hylätty hakemus ei tarkoita siis sitä, että sitä ei olisi käsitelty. Osa hakemuksista tuli meille myös kahteen kertaan samalle ajalle, näistä kaksoiskappaleet hylättiin.

Vuorojen peruminen ja muokkaaminen:

Oman asioinnin kautta on mahdollista perua yksittäisiä vuoroja, kuten joulun välipäivät, jne. painamalla ”roskakori”-kuvaketta, kuitenkin 2 viikon peruutusehtoa noudattaen. Koko kauden kestävät peruutukset ja muut vuoroihin liittyvät muokkaukset, esimerkiksi vuoroa käyttävän joukkueen vaihto, tai vuoron pidennykset/lyhennykset jne. tehdään asiakaspalvelumme tai vuoroja jakaneen henkilön kautta.

Jakajat:
Allasvuorot: Sarianna Ollikainen sarianna.ollikainen@liikuntahallit.fi
Sisäliikuntatilojen vuorot: Tomi Alkio tomi.alkio@liikuntahallit.fi
Jäävuorot: Kaisa Järvenpää kaisa.jarvenpaa@liikuntahallit.fi

Asiakaspalvelu:
toimisto@liikuntahallit.fi
kaisa.jarvenpaa@liikuntahallit.fi

Lisävuorojen pyytäminen:

Pyynnöt tehdään Timmin kautta ja haku tehdään samalla tavalla kuin vakiovuorojenkin haut. Pyrimme lähiviikot seuraamaan tulleita hakemuksia tarkalla silmällä mm. ”myöhässä heränneiden” osalta. Vapaita vuoroja ei siis jaeta täysin ”nopein nappaa” –periaatteella. Kaikki timmissä olevat vapaat vuorot ovat haettavissa myös kesken kauden. Timmiin on määritelty kolmen vuorokauden puskuri, jota lähemmäs vuoroa ei voi sähköisesti hakea. Näin toimitaan, koska viikonloppuisin kukaan ei ole hyväksymässä hakemusta. Jos haluat vuoron johonkin liikuntapaikkaan lähipäiville, ole yhteydessä asiakaspalveluumme.

Ottelut ja turnaukset:

Tarkoituksena on että tulevalla kaudella myös ottelut ja turnaukset haetaan Timmin kautta. Ohjeistamme tästä tarkemmin niitä seuroja joita asia koskee.

Terveisin
Vuoronjakotiimit