Sisäliikuntatilojen vakiovuorot kaudelle 2022-2023 on jaettu.

Vuorot on jaettu jaa ne löytyvät Timmi-varauskalenterista.

HUOM! Kaikki vuorot ovat jakoteknisistä syistä laitettu kalenterissa alkamaan elokuun ensimmäiseltä tai toiselta viikolta. Varaustiedossa on merkitty päivämäärä jolloin vuoro virallisesti alkaa. Tämä auttaa myös niitä käyttäjiä jotka etsivät itselleen lisävuoroja, joten toivomme että, ette vielä tässä vaiheessa poista ylimääräisiä elokuun viikkoja. 

Miten löydät vuorosi:

Kirjaudu sisään varauskalenteriin niillä tunnuksilla joilla olet varaushakemukset tehnyt.

  • Ylävalikko: Varauskalenteri >> oma asiointi
  • Muuta päivämääräväliksi talvikausi eli 1.8.2022 – 28.5.2023
  • Älä valitse rakennusta tai tilaa vaan paina ”Hae”

Nyt alle listautuu kaikki ne varaukset jotka teille on hyväksytty tuolle aikavälille.

Varausten perässä on listattuna hylätyt ja odottavat varaushakemukset. Nämä varaukset ovat sellaisia joita ei ole saatu sijoitettua toivottuun ajankohtaan tai lähelle sitä.

Mitäs nyt tehdään:

Tarkista teille jaetut vuorot. Huomioithan että vuoroa ei ole välttämättä hyväksytty juuri sille aikaan tai paikkaan jota on haettu.

  • Jos jokin vuoro on teille tarpeeton, niin toivomme, että ilmoitatte tästä meille pikaisesti jotta aika saadaan jakoon muille käyttäjille
  • Jos teiltä puuttuu vuoroja niin varauskalenterissa vapaana (valkoisena) olevia vuoroja voi hakea. Hakemukset sähköisen asioinnin kautta

Lisävuorojen haku ja jako:

Tyhjiä vuoroja ei jaeta ”nopeat nappaa” –periaatteella vaan otamme hakemuksia ja peruutuksia vastaan 2. – 8.5.2022 välisen ajan jonka jälkeen jaamme lisävuorot. Pyrimme edelleen huomioimaan ensisijaisesti lasten harjoitusvuorot, sekä ne käyttäjät jotka eivät mahdollisesti ole muistaneet hakea vuoroja vielä lainkaan.

Jaamme lisävuorot 9.-10.5.2022

Muita huomioita:

Urheiluseuroille jaetut vuorot on jaettu seuralle – ei tietylle joukkueelle vaikka nimi varaustiedossa lukisikin. Seura voi jakaa nämä vuorot sisäisesti haluamallaan tavalla. Huomioitavaa on kuitenkin se, että jos vuoro on haettu ja jaettu juniorijoukkueelle niin sitä ei lähtökohtaisesti voi siirtää seuran sisällä aikuiskäyttäjille.

Jaettuja vuoroja ei voi luovuttaa eteenpäin toiselle käyttäjälle – vaan vuorot jakaa Liikuntahallit Oy.