Tiedote liikuntatilojen käyttäjille 20.1.2021

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on maanantaina 5.1.2021 antanut Kanta-Hämeen yleisötilaisuuksia ja kokouksia koskevan päätöksen, jolla tällä hetkellä voimassa oleva tilaisuuksien kokorajaus 10 henkilöä jatkuu 31.1.2021 asti. Kanta-Hämeen pandemiaryhmä on lisäksi antanut oman suosituksensa rajoitusten kiristämisestä ja ulottamisesta 15.2.2021 saakka. Näiden pohjalta Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy on päättänyt seuraavista toimenpiteistä, jotka astuvat voimaan to 21.1.2021. 
 
Alla pääkohdat tiedotteesta 

 1. Hämeenlinnan ja Lammin uimahallit ja Liikuntahallien hallinnoimat kuntosalit pidetään suljettuina 15.2.2021 asti. 
 1. Liikuntahallien sisäliikuntatilat, jäähallit, palloiluhalli sekä koulujen liikuntasalit ilta- ja viikonloppukäytön osalta pidetään suljettuina 15.2.2021 asti aikuisten ja alle 20 vuotiaiden harrastustoiminnan osalta. Kohdassa 5 määritelty kilpa- ja huippu-urheilu voi jatkua. 
 1. Seurojen kuukausivuokratut tilat suljetaan 15.2.2021 saakka. 
 1. Jalkapallon tekonurmikenttä pidetään auki toistaiseksi. Harjoitustoiminnalta edellytetään tiukkojen turvamääräysten ja –etäisyyksien noudattamista sekä toiminta suositellaan jaettavaksi enintään 10 hengen ryhmiin. 
 1. Kilpa- ja huippu-urheilun harjoittelu- ja kilpailumahdollisuudet turvataan sarjalisenssisopimukseen tai urheilusopimukseen perustuvalle ammattilaisurheilulle OKM:n määritelmän mukaisesti, maajoukkuetoiminnalle, Olympiakomitean tukiurheilijoille ja OKM:n apurahaurheilijoille. Joukkueurheilun osalta harjoitusmahdollisuudet turvataan aikuisten kahden ylimmän sarjatason (ml. jalkapallon Kakkonen) joukkueille sekä valtakunnallisia sarjoja pelaaville A-, B-, ja C-junioreille niissä lajeissa, joissa kilpailukausi on käynnissä. Harjoittelun on tapahduttava pienryhmissä, kunnes sarjatoiminta käynnistyy. Seuroilta edellytetään ehdotonta turvamääräysten, turvavälien ja hygienian noudattamista. Mikäli rikkomuksia havaitaan, keskeytetään toiminta välittömästi. 

Tiedote luettavissa kokonaisuudessaan internetsivuiltamme https://www.liikuntahallit.fi/tiedotteet/tiedotteemme-koronarajoituksista-19-1-2020/  

Harjoitusvuorot 21.1 – 15.2.2021 

Liikuntahallit Oy peruu liikuntatiloista kaikki yli 20 vuotiaiden harjoitusvuorot helmikuun 15. päivään saakka. Peruminen aloitetaan 20.1.2021.  

Timmin sähköisen asioinnin perumisrajoite poistetaan väliaikaisesti ja tämä mahdollistaa vuorojen perumisen ilman 2 viikon puskuria. Rekisteröityneiden käyttäjien tulee perua itse ylimääräiset vuoronsa aikaväliltä 21.1. – 15.2.2021. Timmiin jääneet vuorot laskutetaan hinnaston mukaisesti. 
Huomioittehan, että sähköisen asioinnin kautta ei pysty muuttamaan varausten varaustietoa. Ole näissä muutoksissa yhteydessä Liikuntahallien asiakaspalveluun (mieluiten spostilla toimisto@liikuntahallit.fi). 

Todo-lista 

 • 21.1.2021 alkaen Liikuntahallit peruu kaikki liikuntatilojen yli 20 vuotiaiden harjoitusvuorot ajalta 21.1. – 15.2.2021 
 • 21.1.2021 alkaen asiakkaat peruvat kaikkien liikuntatilojen alle 20 vuotiaiden harjoitusvuoronsa ajalta 21.1. – 15.2.2020. Poislukien tiedotteen kohdassa 5 määriteltyjen kilparyhmien harjoitusvuorot. 
 • 21.1.2021 alkaen seurat ilmoittavat sähköpostitse osoitteeseen toimisto@liikuntahallit.fi tiedot niistä ryhmistä jotka jatkavat toimintaa. Jäähalliryhmät osoitteeseen kaisa.jarvenpaa@liikuntahallit.fi  
  • Ryhmän nimi ja ikäryhmä 
  • Sarjataso  

Tarkistakaa samalla Timmin “oma-asiointi” –osiosta avoinna olevat varausanomukset ja poistakaa mikäli siellä on hyväksymättömänä sellaisia jotka eivät ole enää ajankohtaisia. 

Huomioikaa, että toiminnan järjestäjä (seura, yhteisö tms.) on vastuussa siitä, että järjestetty toiminta täyttää Aluehallintoviraston ja THL:n vaatimukset.  
Toimintaa tullaan valvomaan pistokokein ja väärinkäytöksiin puututaan.