Uimahallien saunat suljettuina

Tänään 26.10.2020 annetun Kanta-Hämeen pandemiaryhmän suosituksen mukaisesti Hämeenlinnan ja Lammin uimahallien saunat suljetaan 27.10.2020 alkaen toistaiseksi.

Suositus luettavissa kokonaisuudessaan täältä.

Hämeenlinna ja Lammin uimahallit ovat varmasti tärkeimpiä ja pidetyimpiä liikuntapaikkoja koko hämeenlinnan seudulla. Uimahallit ovat aidosti koko kansan liikuntapaikkoja. Varmasti näistä syistä uimahalleihin liittyvät toiminnan rajoitukset aiheuttavat aina kovasti mielipahaa. Elämme kuitenkin Kanta-Hämeessä koronaepidemian kiihtymis- ja leviämisvaiheen rajalla. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri ja maakunnallinen koronanyrkki ovat suosittaneet, perustelluista syistä, että uimahallien saunatilat suljettaisiin toistaiseksi. Julkisena ja vastuullisena toimijana emme voi jättää tätä suositusta noudattamatta.  

Toivomme, että nämä rajoitustoimet riittävät ja voimme pitää uimahallit muuten edelleen avoinna. Toivomme myös, että voimme avata saunat käyttöön mahdollisimman pian ja tarjota näin jälleen kokonaisvaltaisen kokemuksen, joihin uimahallimme ovat alun perin suunniteltu. Saunojen sulkemisen vuoksi sarjakäyntien voimassaoloaikaa ei lähtökohtaisesti pidennetä. Mikäli uimahallit joudutaan sulkemaan kokonaan, tarkastellaan sarjakäyntien voimassaoloajat erikseen.