AVOIMET TYÖPAIKAT: UINNINVALVOJA, HÄMEENLINNAN UIMAHALLI

Etsimme Hämeenlinnan uimahalliin määräaikaiseen työsuhteeseen palvelualtista ja työhönsä positiivisella otteella tarttuvaa uinninvalvojaa, jonka vahvuuksina ovat hyvä paineensietokyky ja joustavuus sekä erinomaiset vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Tehtävässäsi uinninvalvojana vastaat asiakkaiden turvallisuudesta sekä uimahallin yleisestä järjestyksestä ja siisteydestä yhdessä työparisi kanssa.

Uinninvalvojan koulutus ja aiempi työkokemus katsotaan eduksi, tarvittaessa koulutamme sinut tehtävään. Ennen työsuhteen alkamista hakijan on suoritettava hyväksytysti uinninvalvojan testiuinti sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote.

Työaika 38,25h/vko. Palkkaus määräytyy Avainta ry:n työehtosopimuksen (AVAINTES) mukaisesti. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin kahdessa vuorossa klo 05.30–20.30 sekä viikonloppuisin yhdessä vuorossa klo 10–17. Tehtävässä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Valitun henkilön on ennen koeajan päättymistä esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset sähköisesti  sarianna.rantanen@liikuntahallit.fi

Lisätietoja:
Sarianna Rantanen
johtava liikunnanohjaaja
(03) 621 2451