Loimua tukee Pullerin tekonurmikentän lämmitystä

Korona-aika on aiheuttanut myös liikunta- ja urheiluseuroille ja niiden harrastusmahdollisuuksille merkittäviä rajoituksia. Loimua haluaa taata talvikaudella 2021-2022 turvallisen harjoittelun erityisesti lapsille ja nuorille. Loimuan lahjoittama tuki Hämeenlinnan liikuntahalleille turvaa, että Hämeenlinnan Pullerin kaukolämmitettävä tekonurmikenttä säilyy käyttökunnossa koko talvikauden erilaisiin liikuntaharrastuksiin.

”Lasten ja nuorten harrastusten tukeminen on sponsorointi- ja tukitoimintamme keskeinen kohde. Haluamme mahdollistaa mahdollisimman monen lapsen harrastamisen. Erityisesti tämä korostuu nyt kun korona-aika on rajoittanut monia harrastusmahdollisuuksia. Harjoitusten hajauttaminen myös ulkotiloihin mahdollistaa niiden turvallisen harrastamisen”, sanoo Loimuan viestintäpäällikkö Hanna Sauroja annetun tuen tarkoituksesta.

”Loimua osoittaa tuellaan erinomaista yhteiskuntavastuuta. Liikuntahallien, Loimuan ja pääkäyttäjäseura HJS:n yhteinen ponnistus mahdollistaa tekonurmikentän käytön läpi talven ja tukee näin erityisesti Hämeenlinnan seudun lasten ja nuorten liikkumista. Otamme kiitollisena vastaan yrityksen tukipanoksen kenttäolosuhteen ylläpitoon”, toteaa Liikuntahallien toimitusjohtaja Tuire Pöyhiä.

”Ensinnäkin haluan kiittää Loimuaa ja Liikuntahalleja hyvästä yhteistyöstä. Seuramme yli 1200 pelaajaa pääsevät nyt nauttimaan entistäkin laadukkaammista harjoitusolosuhteista tulevan talven aikana. Tämä on todella iso ja tärkeä asia meille, jotta pystymme tarjoamaan jokaiselle lapselle sekä nuorelle monipuolista jalkapallopallotoimintaa läpi vuoden Hämeenlinnassa”, kertoo HJS:n toiminnanjohtaja Tommi Laitila.

Lisätiedot: Loimua Oy, myyntipäällikkö Toni Nikkanen, puh. 040 707 8332

Loimua Oy tuottaa kaukolämpöä ja myy sekä jakelee kaukolämpöä ja maakaasua. Tarjoamme laajenevaa energiapalveluiden kokonaiskumppanuutta. Loimualla on 85 000 lämmitys- ja jäähdytyspalvelujen loppuasiakasta Kanta-Hämeessä, Keski-Suomessa, Pohjois-Pohjanmaalla ja Heinolassa. Liiketoimintakaupan myötä Loimua aloitti toimintansa uudella nimellä tammikuussa 2020.www.loimua.fi